През февруари шведската актриса Ребека Фъргюсън размишлява върху трансформиращ момент в своята

...
През февруари шведската актриса Ребека Фъргюсън размишлява върху трансформиращ момент в своята
Коментари Харесай

Колегите на Ребека Фъргюсън изпаднаха в паника, след като крещящите обвинения станаха вирусни: „Разбирате ли какво сте направили?

През февруари шведската актриса Ребека Фъргюсън размишлява върху трансформиращ миг в своята траяла десетилетия кариера, спомняйки си време на - сцена, в която „ глупак “ сътрудник от А-списъка прави пренебрежителни забележки към нея, което в последна сметка я подтиква да им каже „ F off “.

Въпреки че тя не назова лицето, мненията й станаха вирусни, като интернет детективи бързо се пробваха да открият самоличността на артиста.

„ Между другото не чаках това “, сподели неотдавна звездата от „ Дюн: Част 2 “ в „ Шоуто на Джес Кейгъл “ на SiriusXM за нейния коментар, който набира известност, признавайки, че редица някогашни сътрудници от този момент се свърза с нея в полуда.

„ Да, ненапълно се любувах на грабването “, призна Фъргюсън за вниманието. „ Но осъзнах, че даже и на възрастта, на която съм сега… това няма значение. Когато седиш и даваш изявленията... тъй като аз съм аз, нали? Определено считам, че съм доста по-отворен. Аз също знам къде са моите граници. Но смисълът на изявлението не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР